Βόρειο κοκκινιστό πτηνό

Το βόρειο mockingbird είναι ένα σχετικά μη αξιοσημείωτο πουλί για να το κοιτάξει, αλλά ένα θεαματικό για να το ακούσετε. Με την εκπληκτική του ικανότητα να μιμείται άλλα τραγούδια και ήχους πουλιών, το επιστημονικό όνομα polyglottos ("multi-tongued") είναι πολύ κατάλληλο για αυτό το μέλος της οικογένειας πουλιών Mimidae . Ως πτηνό της πολιτείας του Αρκάνσας, της Φλώριδας, του Μισισιπή, του Τενεσί και του Τέξας, αυτό το πουλί είναι διαδεδομένο και γνωστό, αλλά πόσο πραγματικά το γνωρίζετε ">

Γρήγορα γεγονότα

  • Επιστημονική ονομασία : Mimus polyglottos
  • Κοινό όνομα : βόρειο κοκκινιστό πτηνό, κοκκινιστό πτηνό
  • Διάρκεια ζωής : 7-8 χρόνια
  • Μέγεθος : 10 ίντσες
  • Βάρος : 1, 7-1, 8 ουγκιές
  • Πτερύγια : 14-15 ίντσες
  • Κατάσταση διατήρησης : Λιγότερο ανησυχητικό

Αναγνώριση βόρειου μοσχεύματος

Τα βόρεια πολεμοφόδια μπορεί να φαίνονται ήπια με το γκρίζο, το μαύρο και το λευκό φτερά τους, αλλά είναι κομψά και τολμηρά, με πολλά βασικά χαρακτηριστικά που τα βοηθούν να τα εντοπίσουν. Τα αρσενικά και τα θηλυκά mockingbirds μοιάζουν με ένα μεσαίο γκρίζο κεφάλι και πίσω, πιο σκοτεινά φτερά με δύο λεπτά λευκά ράβδους και έντονα άσπρα έμπλαστρα. Η ουρά είναι σκούρο γκρι ή μαύρο με λευκά εξωτερικά φτερά και το στήθος και η κοιλιά είναι λευκά ή γκρίζα-λευκά. Αυτά τα πουλιά έχουν μια εξασθενημένη μαύρη λωρίδα κατά μήκος των λόφων από το νομοσχέδιο στο μάτι. Κατά την πτήση, τα λευκά εξωτερικά φτερά ουράς και τα λευκά έμπλαστρα φτερών αναβοσβήνουν αισθητά. Τα μάτια είναι κίτρινα-καφέ και τα πόδια και τα πόδια είναι μαύρα ή σκούρα μαύρα-γκρι.

Τα νεαρά πουλιά μοιάζουν με τους ενήλικες αλλά μπορεί να έχουν πιο ζεστή εμφάνιση. Πολύ νεαρά βόρεια κοροϊδούρια παρουσιάζουν γκρι κηλίδες ή στίγματα στο στήθος και τα πλευρικά μέρη και μπορεί ακόμη και να έχουν λεπτές φρύδια που ξεχωρίζουν στα πρόσωπά τους.

Η φωνή του βόρειου mockingbird είναι το χαρακτηριστικότερο χαρακτηριστικό του. Όχι μόνο το πουλί έχει τα δικά του μοναδικά σκεύη, buzzes και chirps, αλλά μελέτες έχουν βρεθεί mockingbirds να μιμούνται τις κλήσεις και τραγούδια από τουλάχιστον 50 άλλα πουλιά, καθώς και άλλα ζώα, μηχανήματα και μουσική. Οι κλήσεις γενικά επαναλαμβάνονται 3-5 φορές πριν αλλάξουν και η πολυπλοκότητα και η ποικιλία των κλήσεων ενός πουλιού υποδηλώνει την ωριμότητα και την εμπειρία του. Με ένα τέτοιο ρεπερτόριο, δεν είναι ασυνήθιστο αυτά τα πουλιά να τραγουδούν όλη τη νύχτα, ιδιαίτερα στο φωτεινό φως του φεγγαριού, καθώς και για αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οικότοπος και διανομή βόρειου μοσχεύματος

Τα βομβιστικά πτηνά του Βορρά ονομάζονται "βόρεια", επειδή τα περισσότερα είδη ψευτοπαγιών βρίσκονται στους τροπικούς, αλλά αυτό το είδος βρίσκεται στη Βόρεια Αμερική και ακόμη σε ορισμένα νοτιοανατολικά τμήματα του Καναδά. Αυτά τα πουλιά είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμα και μπορούν να βρεθούν σε γεωργικές εκτάσεις, προαστιακές περιοχές, δάση και πόλεις τόσο βόρεια όσο η Μασαχουσέτη και το Κονέκτικατ στην Οκλαχόμα, το Νέο Μεξικό, την Αριζόνα και κατά μήκος της παράκτιας Καλιφόρνιας. Προτιμούν σχετικά πυκνές παχιές και περιοχές που μοιάζουν με θάμνους, συμπεριλαμβανομένων των διαδρόμων, των πεπερασμένων εκτάσεων, των δασικών περιοχών και παρόμοιων οικοτόπων, ιδιαίτερα όπου υπάρχουν άφθονα ακανθώδη φυτά. Το έδαφος του βόρειου mockingbird επεκτείνεται σταδιακά περαιτέρω προς τα βόρεια, καθώς επεκτείνονται οι πηγές τροφίμων.

Μοτίβο μετανάστευσης

Τα βόρεια ψεύτικα πτηνά είναι γενικά κάτοικοι ολόκληρου του έτους και είναι σε θέση να προσαρμοστούν στις τυπικές εποχιακές αλλαγές. Ωστόσο, οι ακραίες πληθυσμοί του βόρειου πληθυσμού ενδέχεται να μεταναστεύουν εποχιακά, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια σκληρών χειμώνων.

η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Αυτά τα πουλιά βρίσκονται γενικά μόνοι τους ή σε ζεύγη, αλλά θα τολμούν τολμηρά σε ανοιχτές περιοχές ή σε δασικές κρόσσες για να τραγουδήσουν. Συχνά τρέχουν και χτυπούν για τη φύτευση για έντομα στο έδαφος και μπορεί να σπάσουν ή να σηκώσουν τα φτερά τους γρήγορα για να τρομάξουν το θήραμά τους. Τα βόρεια πολεμοφόδια είναι πολύ αμυντικά των φωλιών τους και θα βουτήξουν, θα αναβοσβήσουν τα φτερά τους ή θα χρησιμοποιήσουν με άλλο τρόπο στάσεις απειλής για να εκφοβίσουν εισβολείς. Τα mockingbirds έχουν καταγραφεί ακόμη και ως mobbing και καταδύσεις σε ανθρώπους που επιχειρούν να πλησιάσουν σε περιοχές φωλιάσματος. Παρόμοιες εδαφικές συμπεριφορές σημειώνονται επίσης γύρω από τις περιοχές πρώτης σίτισης, συμπεριλαμβανομένων τροφοδότες κατώφλι.

Διατροφή και τροφή

Τα βόρεια πολεμοφόδια πτηνά είναι παμφάγα και θα τρέφονται με μεγάλη ποικιλία τροφών. Τα έντομα, τα σκουλήκια, τα φρούτα, τα μούρα, τα μικρά ζώα, τα φίδια, οι σαύρες και ακόμη και οι χυμοί μπορεί να αποτελούν μέρος της διατροφής τους ανάλογα με τα τρόφιμα που είναι άφθονα σε διαφορετικές περιοχές και εποχές. Η προσαρμοστικότητα αυτών των πτηνών σε διαφορετικά τρόφιμα είναι κρίσιμη για να τους βοηθήσει να παραμείνουν στην περιοχή τους σε διαφορετικές χρονικές περιόδους του έτους.

Φωτισμός

Αυτά είναι μονογαμικά πουλιά που σχηματίζουν μακροπρόθεσμους δεσμούς ζεύγους και μπορεί ακόμη και να ζευγαρώσουν για ζωή. Οι κυπελλοειδείς φωλιές τους είναι κατασκευασμένες από κλαδιά και είναι επενδεδυμένα με λεπτότερα χόρτα. Οι φωλιές τοποθετούνται 3-10 πόδια πάνω από το έδαφος, συχνά σε ένα ακανθώδες θάμνο ή πυκνό παχύρρευστο. Τα αρσενικά μπορούν να ξεκινήσουν να φτιάχνουν φωλιές για να προσελκύσουν τα θηλυκά να μαραθούν, αλλά το θηλυκό γενικά επιλέγει την τελική θέση φωλιάσματος και ολοκληρώνει τις εργασίες στη φωλιά για να την ικανοποιήσει.

Αυγά και Νέοι

Τα βακτήρια βόρειας βόμβας είναι βαμμένα ή καφέ χρώματος και εσκεμμένα πασπαλίζονται με σκούρο καφέ ή μαύρισμα. Ο θηλυκός γονέας θα επωάσει ένα πρόβατο από 3-6 αυγά για 12-13 ημέρες και οι δύο γονείς θα τροφοδοτήσουν τα νεοσσοί για 11-13 ημέρες. Τα ζευγάρια μπορούν να συγκεντρώσουν 2-3 γουρουνάκια ετησίως, ενώ τα νεαρά πουλιά παραμένουν συχνά στην οικογενειακή ομάδα τους, ακόμη και όταν φροντίζεται ένα νέο γουρουνάκι.

Βόρεια συντήρηση Mockingbird

Στη δεκαετία του 1800, τα mockingbirds ήταν συχνά θωρακισμένα και πωλούνται ως κατοικίδια ζώα και πτηνά κλουβιών. Σήμερα, η πρακτική αυτή έχει τελειώσει και ενώ τα βόρεια mockingbirds δεν θεωρούνται απειλούμενα ή απειλούμενα, υποφέρουν από πολλούς κινδύνους, ιδιαίτερα σε αστικές και προαστιακές περιοχές. Επειδή συχνά φουσκώνουν στο έδαφος, άγριες γάτες και εξωτερικά κατοικίδια ζώα μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, και η υπερβολική χρήση φυτοφαρμάκων και εντομοκτόνων μπορεί να εξαλείψει τα τρόφιμά τους. Η ελαχιστοποίηση αυτών των τεχνητών απειλών μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για τη διατήρηση των βόρειων κοροϊδευτικών πτηνών.

Συμβουλές για τα Birders Backyard

Βόρεια ψεύτικα πτηνά επισκέπτονται εύκολα τροφοδότες όπου υπάρχουν ψωμάκια, σούπες, φυστικέλαιο, ηλιόσποροι, μήλα και σταφίδες. Για να γίνει ο οικοτόπος ακόμα πιο ελκυστικός και να καλέσει τα πουλιά να τραγουδήσουν, οι πτηνοτρόφοι πρέπει να αφήνουν τα πινέλα και τα δέντρα ακάθαρτα για να παρέχουν άφθονες περιοχές. Η παροχή θάμνων μούρων για τα πουλιά και ο κατάλληλος ανοιχτός χώρος για την αναζήτηση τροφής θα καταστήσει μια αυλή ακόμα πιο ελκυστική για τα κοροϊδευτικά πτηνά.

Πώς να βρείτε αυτό το πουλί

Επειδή τα βόρεια mockingbirds είναι τόσο προσαρμόσιμα, δεν είναι δύσκολο να βρεθούν στην περιοχή τους. Τείνουν να προτιμούν σχετικά ανοικτούς χώρους, όπως πάρκα και δρόμους που φυτεύονται με διάσπαρτα δέντρα, ή μπορούν να βρεθούν να βρουν τροφή σε αθλητικούς αγρούς σε αστικές και προαστιακές περιοχές. Παρακολουθήστε και ακούστε τα βόρεια κοροϊδία που τραγουδούν από ψηλά, ανοιχτά κούρνια, ιδιαίτερα από τα τέλη του χειμώνα μέχρι τα τέλη της άνοιξης. Επίσης, να είστε επιφυλακτικοί για τις εδαφικές συμπεριφορές αυτών των πουλιών, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο κυνηγούν άλλα πτηνά, όπως κοράλλια, κοράκια, κρίκοι και ακόμη αρπακτικά, μακριά από περιοχές φωλιάσματος ή πρώτες πηγές τροφίμων.

Βόρεια κοροϊδία στο πολιτισμό

Το βόρειο mockingbird, με μεγαλύτερη προσωπικότητα και ευρεία προσαρμοστικότητα, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πτηνά του κράτους. Είναι ο επίσημος πτερυγικός πρεσβευτής πέντε κρατών: Αρκάνσας, Φλόριντα, Μισισιπή, Τενεσί και Τέξας και παλαιότερα ήταν και το κρατικό πουλί της Νότιας Καρολίνας, μέχρι το κράτος να αλλάξει το τιμόνι της Καρολίνας το 1948.

Εξερευνήστε περισσότερα είδη σε αυτήν την οικογένεια

Η οικογένεια των πουλιών Mimidae είναι μια ποικιλόμορφη οικογένεια με περισσότερα από 30 είδη thrashers, tremblers, catbirds, και mockingbirds. Αρκετά πτηνά από άλλες οικογένειες μοιάζουν επίσης με το βόρειο mockingbird και θα μπορούσαν να προκαλούν σύγχυση στον τομέα, ωστόσο. Για παράδειγμα, ο μπλε-γκρίζος gnatcatcher μπορεί να μοιάζει με μικροσκοπικό mockingbird με παρόμοιο χρωματισμό, μακρά ουρά και ενεργή συμπεριφορά πλεύσης, ενώ το bushtit έχει παρόμοια χαρακτηριστικά.

Μην χάσετε άλλα λεπτομερή προφίλ πτηνών μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα αγαπημένα σας είδη πουλιών!